DigiPlex med øye for Telemark

Med to operative datasenter og ett under bygging er DigiPlex en av de største aktørene i datasenterindustrien i Norge. Med et marked i sterk vekst ser selskapet til Telemark for fremtidens løsninger. Bildet viser Gisle M. Eckhoff flankert av Audun Mogen, Telemark fylkeskommune (t.v) og Torkild Follaug, IKT Telemark.

Kompetanse er nøkkelen

CEO (Chief Executive Officer) Gisle M. Eckhoff er på en liten rundreise sammen med Invest in Telemark for å bli bedre kjent med regionens kvaliteter. Særlig opptatt er han av tilgang på relevant og god kompetanse. Selv opplever han å måtte hente ekspertise fra England, til sine datasenter i Norden. Det var med stor interesse Eckhoff lyttet til IKT Telemarks engasjement for å spisse utdanningstilbud, nettopp mot datasenterindustrien. En sterk regional fokus på kompetanse og vertskapsrollen var elementer som tydelig begeistret datasenter-lederen. Selskapet er er på jakt etter nye, gode lokasjoner for bygging av datasenter.

Les også: Spisset kompetanse

NASDAQ som kunde

DigiPlex er kontrollert av The Carlyle Group og Kitebrook Partners, to sterke USA-baserte investeringsmiljøer. Siden den nordiske etableringen i 2002, har selskapet etablert kontorer i Norge og Sverige. Her hjemme har de datasentre i Oslo; Ulven og Rosenholm. I tillegg bygger de for Evry på Fet. I Sverige har de under bygging et anlegg i Stockholm på 6000 m2. Her flytter NASDAQ etter planen inn som første kunde i januar 2016.

Kalender

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

* må fylles ut
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.