Itum AS

Hollenderigata 3
3732 Skien
Tel: 810 77 977
Web

Serit Itum ble etablert i 2000. Vi er i dag 28 ansatte fordelt på våre kontorer i Kongsberg og Skien. Vi tilbyr blant annet IT-drift, konsulenttjenester og hardware/IT-infrastruktur. I tillegg har vi egenutviklede løsninger for Kursadministrasjon, Digital avstemning og WebTV. Se mer på våre nettsider https://serit.no/.

Serit Itum er en del av Serit-kjeden, som består av 29 kontorer i hele landet. Ni godt etablerte IT-forhandlere gikk i 2012 sammen for å danne en av Norges største IT-kjeder. Totalt i kjeden er vi 300 engasjerte og dyktige medarbeidere som vil bevise at vi med felles verdier og høy kunnskap kan forandre kundens IT-hverdag.

Serit Itum har en flat organisasjonsstruktur for å sikre korte beslutningsveier og raske avgjørelser når dette er nødvendig. Slik fremstår vi som en smidig og lett samarbeidspartner for våre kunder. Vi har et sammensatt team av teknikere og rådgivere som sammen leverer den totale løsningen for kunden. Vi dekker hele verdikjeden med drift, support og prosjektgjennomføring.

Kalender

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

* må fylles ut
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.